UModerne slaveri - du SER det ikke før du TROR det!

For Freedom har utviklet undervisningsmateriell om moderne slaveri som kan brukes i skolen eller andre sammenhenger hvor det skal undervises i temaet. Målet er at undervisningsopplegget skal kunne brukes av lærere, konfirmasjonsledere og andre som ikke har noen forhåndskunnskaper om moderne slaveri. Om du ønsker at noen i For Freedom skal holde foredraget hos dere gjør vi det med glede, ta kontakt via skjemaet lenger nede på siden, så avtaler vi en tid.

For Freedom har gjort undervisningsmateriellet tilgjengelig for gratis nedlasting fordi vi ønsker at flest mulig skal bli opplyst om moderne slaveri, og for at det skal kunne brukes i egen undervisning. Foredragsmateriellet er delt i tre deler som tar for seg følgende tema:

  1. Hva er moderne slaveri?

  2. Hvordan fungerer moderne slaveri? Her vises også kortfilmen “Monica”

  3. Hvordan kan man stoppe det moderne slaveriet?

I bakgrunnsinformasjonen som lastes ned sammen med presentasjonen finner du tekst til de ulike sidene, og ved bruk av den kan du holde foredraget uten å gjøre noe research på forhånd selv. Du kan også laste ned en artikkel som kan deles ut til elevene som oppsummerer innholdet i presentasjonen. Om du ønsker å visekortfilmen «Monica» kan du spille den av fra nettsiden vår rett under.

For forespørsler eller henvendelser, kontakt oss i skjemaet nederst på siden, eller send mail til post@forfreedom.no

Untitled design.jpg

Last ned her: presentasjon

undervisnings-veileder

bakgrunns-informasjon

artikkel
(kan deles ut)


Kortfilmen “monica”:

kontaktskjema:

Navn *
Navn